Home School Nederland Tribe #4 (Inclusief coaching)

home-school-faces.jpg
home-school-faces.jpg

Home School Nederland Tribe #4 (Inclusief coaching)

499.00

Hey, doe je mee? 

Een online programma van vier weken, te volgen op je eigen tempo - maar wel met de nodige aanmoediging. Elke dag nieuwe video's, inspiratie en uitdagingen, en een groep 'metgezellen' om mee te sparren - tijdens en na de course. En de mogelijkheid om te sparren over je voortgang, in het Nederlands. Bij dit aanbod ontvang je ook 2x 30 minuten live coaching - specifiek gericht op jouw behoefte.

Dat is de Home School. Meer dan 500 ondernemers gingen je voor; allemaal mensen die middels ondernemerschap de wereld een beetje mooier willen maken. En allemaal drukbezette mensen, die er in veel gevallen desondanks in zijn geslaagd dit programma te volbrengen. Jij kan het dus ook: als je er maar 30 tot 60 minuten per dag (of iets meer tijd eens in de paar dagen) aan besteedt. 

Jij bepaalt wat je met het programma wilt, wat je eruit haalt, hoeveel energie je erin stopt, en of het waardevol voor je is. Zo niet: no problem, dan krijg je gewoon je geld terug. De eerlijkheid gebiedt: zo heel vaak is dat nog niet voorgekomen... 

Welkom aan boord dus, tof je erbij te hebben - meld je snel aan!

Quantity:
Add To Cart

We gebruiken op deze site $'s en €'s door elkaar. Dat kan wat verwarrend zijn. Desondanks: we checken de koers regelmatig en zorgen dat de prijs die je betaalt in beide valuta overeenkomt.